Outdoor Challenge hösten 2017 – för 15:e terminen på raken!

Outdoor Challenge

Vi startade OC våren 2010. Vid den tidpunkten fanns det inte speciellt mycket utomhuskoncept rörande träning. Föregångaren var såklart Friskis & Svettis med sin ”utomhusgympa”. Sedan dess har det kommit och gått olika utomhusalternativ men väldigt få av dessa har bestått på marknaden.

Outdoor Challenge är ett friidrottsbaserat gruppträningsprogram som bedrivs utomhus under 12 veckor – ett tillfälle i veckan och varje pass är 60 minuter. Träningen bygger på friidrottens grundpelare löpskolning, hoppskolning, korta intensiva intervaller samt fysträning med kroppen som redskap. Alla pass är förkoreograferade vilket innebär, att passen har en anpassad progression för att vara så säker som möjligt. Allt för att deltagarna ska få ut maximal träningseffekt och möjlighet att successivt bygga upp sin kondition, styrka och koordination utan att dra på sig skador.

Vad gör då Outdoor Challenge unikt? Hur kommer det sig att vi har lyckats bestå under så lång tid? Jag vill spalta några enkla anledningar

  • Vi har vår specifika målgrupp, småbarnsföräldrar i 30-45 års åldern som alla har flera saker gemensamt som vi fyller åt dem. Lite tid till träning, ett vardagspussel som ska funka och där individens hälsa ofta prioriteras bort.
  • Vi finns nära vår målgrupp då alla våra pass finns i anslutning till villaområden där dessa individer bor vilket såklart skapar enkelhet.
  • VI är flexibla med dagar och tider så det ska passa så många som möjligt.
  • Vi fokuserar mycket på att bygga relationer och förtroende vilket gör våra kunder oerhört lojala. De flesta är med minst 4-6 terminer innan annat kommer emellan och de flesta har börjat p.g.a rekommendationer.
  • Vår träning ger resultat! Den är säker, bygger på lång erfarenhet, progression under 12v, vi ”ser” alla och den är riktigt rolig.

Välkommen med din anmälan till hösten grupper

Inbjudan OC hösten2017

// Fredrik Steen – VD – OTR Sweden 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna gärna en kommentar.
Tveka inte att bidra till dialogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *