Våra friskvårdstjänster mot företag

Hälsoprogrammet

– Vår målgrupp är de ”icke frälsta” på bolaget som normalt sätt inte är med i friskvårdssatsningarna, använder sitt friskvårdsbidrag, ofta är sjuk och har lägre produktivitet. Vanliga branscher är vård/omsorg, lager, logistik, bygg, handel och andra monotona och krävande arbeten. Under 10-20 veckor coachar vi dessa individer till att ändra sin livsstil genom motion, kost, stressreducerande aktiviteter och målsättningsarbete. Vi tränar tillsammans varje vecka och varje individ coachas individuellt mot sina mål varje vecka. Nulägesanalyser och tester på styrka, kondition och kroppsammansättning startar och avslutar programmet.

Digitala hälsoprogrammet

– Fungerar som hälsoprogrammet fast med den stora skillnaden i att vi inte tränar tillsammans utan den delen bedrivs digitalt via vår App. Alla träningsprogram finns i appen med filmer och förklaringar. Det kan vara konditionsprogram, styrkeprogram, kontorsgympa, mindfullness, avslappning och rörlighet. Alla program kommer i tre olika nivåer beroende på bakgrund. Vi har chattfunktion, utbildningsdelar och peppande notiser som motiverar till förändring. Till denna tjäna kopplar vi sedan på flera Ad-ons så som föreläsningar, tester och träningshappenings. Passar mer tjänstesektorn som har dåligt med tid, organisationen är utspridda över landet och där sjuktalen inte är lika påtagligt negativa.

Förstudier av hälsoläget bland medarbetarna

–  Vi erbjuder förstudier för att ni ska få en förståelse för hälsoläget bland personalen. Genom ett webbaserat frågeformulär får vi en god förståelse över hälsan i stort. Till det kopplar vi på en hälsomätning där det mest intressanta är att vi kan mäta det viscerala fettet som är en oerhört viktig hälsomarkör. Högt visceralt fett har en stor korrelation kopplats till hjärt- /kärlsjukdomar, diabetes, cancer, stroke och utbrändhet. Vi kan alltså fånga upp och göra förändringar/rekommendationer för att minska detta tal. Väldigt många gånger är det kopplat till sin livsstil. Denna förstudie är betydligt mer kostnadseffektiv och tidseffektiv då vi kommer till er, mot att tex skicka medarbetarna till företagshälsovården. Denna tjänst passar alla typer av bolag.

Klassisk företagsträning

– Vi levererar träningsupplevelser för personalen. Vi kommer till er med kompetens och utrustning där målet är att förhöja de fysiska komponenterna och sammanhållningen. Allt anpassat efter allas individuella förutsättningar. Denna tjänst passar alla bolag.

Föreläsningar 

– Vi erbjuder föreläsningar inom flera delar kopplat till hälsa i stort

  • ”En bättre vardag genom hela livet”
  • Kost
  • Stressreducering och mindfullness
  • Bli bättre på löpning
  • Efter företagens önskemål

Personlig träning eller personlig träning online

– Individuell träning tillsammans med personlig tränare eller digitalt i vår plattform

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Lämna gärna en kommentar.
Tveka inte att bidra till dialogen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *